A+ for udførelse

Jeg er stødt på noget som sjældent, som en perfekt webshop, og synes den fortjener at blive fremhævet. Der er tale om landberg.dk, som er en forretning, der blandt andet udfører chiptuning, og som sælger en masse produkter til biler og den slags. Jeg skal lige starte med at sige, at jeg absolut ingen forstand har på chiptuning eller biltilbehør i det hele taget, som sædvanlig interesserer jeg mig for selve hjemmesiden og hvordan den er bygget op, så her kommer det altså ikke til at handle om deres produkter. Nej, det som jeg synes er interessant er, at det her lykkedes at opsætte en virkeligt flot webshop, som har alt hvad den skal have og som derfor kan tjene som det gode eksempel på, hvordan man kan gøre den slags. Gud ved, at der er nok af dårlige eksempler at tage af, så for en gangs skyld, skal vi være lidt pædagogiske og i stedet se på et pragteksemplar.

For det første er landberg.dk meget overskuelig, der er to menubarer, en til venstre og en i toppen, som indeholder forskellige punkter, hvilket betyder at man hele tiden har rigtigt gode navigationsmuligheder og et fint overblik. Layoutet kan diskuteres, men det er sammenhængene i stil og farve, og det er vigtigt for, at vi som forbrugere får et godt og professionelt indtryk. Indholdsmæssigt finder vi alt det, som vi kunne forvente at finde på landberg.dk. Produkter, kontaktinformationer, oplysninger om service og produkter findes alt sammen ret nemt på siden, ligesom man må fremhæve den lille kontaktboks nede i venstre hjørne, som gør det ekstra nemt for kunden at få kontakt til folkene bag siden. Alt i alt en super veludført side, som fortjener ros for at leve op til alle forventninger og være yderst nem at gå til. Flere af den slags webshops, tak!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>