Selvom man er selvstændig…

Det er en gammel sandhed, at det ikke er nemt at være selvstændig. Der er mange ting i det, men det helt store problem er som regel, at bare fordi man har en god ide til et produkt eller en service, så er man ikke nødvendigvis dygtig til økonomi, marketing eller kunderelationer. Du kan have verdens bedste produkt, men hvis ikke du kan tale ordentligt med kunderne eller styre økonomien, så kommer det ikke til at gå, så enkelt er det.

Derfor er det også utroligt vigtigt, som selvstændig at erkende sine svagheder og så sørge for at få hjælp udefra til de ting, som man selv kan have for svært ved at håndtere. Hvis man er ærlig overfor sig selv og indrømmer de ting, som man ikke selv er i stand til at tage sig af, så kan man også bedre bruge sine penge på den rette hjælp.

For rigtigt mange er det økonomien, som volder de største problemer. Selvom man måske sagtens kan klare sin egen privatøkonomi, og sagtens kan regne, så er det altså meget mere kompliceret med erhvervsøkonomi. Man er nødt til at kende et hav af forskellige regler, hvor især skat, moms, told og afgifter generelt er ting, man skal være rigtigt godt sat ind i for at kunne drage de bedste fordele og undgå fatale fejl.

Det er dog enkelt at løse den slags problemer: er det økonomien, som er problemet, så skal man alliere sig med en dygtig bogholder. Afhængigt af virksomhedens størrelse og økonomi, kan man ansætte en sekretær med erfaring for bogholderi, eller købe sig til service fra en decideret bogholder. På samme måde kan man købe sig til hjælp med marketing eller jura. Så længe man er ærlig og bevidst om sine egne begrænsninger, så kan ethvert problem løses forholdsvist nemt og billigt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>