Et mærke

Åh ha, hvor jeg dog elsker Fjällrävens produkter. Og det skal virkelig bokstaveligt. Jeg har alt lige fra deres bukser, jakker, t-shirts, trøjer, tasker og det hele. Hvis du ser en person med næsten kun fjällräven på, så kunne det meget vel være mig faktisk. Jeg er helt tosset med det. Jeg kunne faktisk slet ikke forestille mig et liv uden. Det skyldes at jeg er en af de der personer, som elsker at være udendørs – leve livet i det fri, i perioder selvfølgelig. Ikke hele tiden, det ville alligevel blive for meget. Det er virkelig lige livet for mig, jeg desto mere jeg kan være ude, desto gladere er jeg, og desto flere ting kan jeg få oplevet. Fordi det er virkelig noget andet end man lige forventer. Jojo selvfølgelig er det ikke så fedt at være på tur når det pisser ned, for at sige det lige ud. Men altså hvis man kan ligge i sit Fjällräven telt og bare lytte med en kop kaffe og nogle kager i godt selskab, så går det meste jo alligevel.
Så ja, jeg har en masse grej med Fjällräven, som en gang var kun et mærke for “nørderne” men her på det sidste har man virkelig set hvordan, specielt, deres jakker er blevet meget populære som mode vinterjakker. Det giver selvfølgelig også mening, da de er lækre at have på og dejlig varme. En anden ting som er blevet meget populær er Fjällräven Mini – altså den der lille rektangulære taske, som findes i alle mulige farver. Man kan jo ikke gå en tur i byen uden at se den mindst en gang – hvilket som en fjällräven entusiast, synes er helt vildt skønt. Det er jo dejligt at de kan få deres produkter også ud til de “almindelige” mennesker. Skønt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>