Hans venner…

Jeg synes, et af de største problemer ved at have en kæreste er, at man er nødt til at lære at holde hans venner ud. Jeg elsker min kæreste, men jeg kan simpelthen ikke fordrage hans venner. De er nogle rigtigt ?drengerøve?, hvilket efter min opfattelse bare er fyre, som endnu ikke har lært at tage ansvar for noget som helst. Jeg synes de er dumme at høre på, og da de fleste af dem, ligesom min kæreste, er ved at uddanne sig indenfor den finansielle sektor, så handler de fleste samtaler om penge. Pointen er naturligvis altid, at de selv er vældigt smarte og har helt styr på pengesager. Jeg kunne kaste op over deres arrogante attituder!?
Men, som sagt, jeg elsker min kæreste, og derfor er det vigtigt at jeg også kan spise en middag i selskab med hans venner, så jeg gør virkeligt mit bedste. I går var vi til noget fødselsdag ved en af dem, og jeg endte med at sidde ved siden af en, som fortalte mig en hel masse om noget med nogle pantebreve, forbrugslån og lignende på en side, der hedder husrum.dk. Jeg ved ikke helt hvad pointen med hans fortællinger var, men han var i det mindste ikke overlegen, og det hjælper på det. Jeg vil faktisk hellere snakke med en flink fyr, som taler om husrum.dk hele aftenen, end høre mere interessante historier fra min kæreste mere arrogante venner!

Måske er jeg barnlig, men jeg har faktisk oprigtigt svært ved at opføre mig ordentligt over for de venner, jeg har meget lidt respekt for dem, og det har jeg svært ved at skjule. Men samtidig ved jeg også, at min kæreste ikke er lige vild med alle mine veninder, og dem holder han jo også ud, så jeg må fortsætte med at anstrenge mig!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>