Til os umulige mænd

For mange mænd har tøj ikke den store interesse. Det skal være praktisk og behageligt, men det betyder ikke så meget, om det er pænt. Historien bliver imidlertid noget anderledes, når man får en kæreste. Pludselig er der en kvinde i ens liv, der ikke alene går op i hendes egen påklædning, men også hvordan hendes partner klæder sig.
Jeg var på ingen måde undtagelsen af denne historie. Jeg har altid været typen af mand, der havde to par bukser. Det var et fejlfrit system som betød, at jeg altid havde et par bukser at have på, imens jeg vaskede det andet par. Uheldigvis synes min kæreste ikke helt, at dette er en tilfredsstillende løsning ? især ikke fordi meget af mit tøj er ret slidt.
Min bedre halvdel forsøgte at slæbe mig i butikker, men jeg går fuldstændig i baglås. Jeg duer ikke til forretninger! Heldigvis fandt jeg en butik online, der hedder fashionbox. Selvom det er en online forretning har de et fantastisk udvalg af kvalitetstøj. Jeg bestilte adskillige par bukser og en Ralph Lauren skjorte oveni som bonus.
Min ordre ankom allerede to dage efter. Jeg var yderst tilfreds med den service jeg fik ? det er med garanti ikke sidste gang jeg bruger fashionbox!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv en svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

*

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>