Er der brug for behandling?

Jeg har drukket siden jeg var 13 år! Er det så ikke ved at være på tide, at jeg kommer i alkoholbehandling? Det er da over halvdelen af mit liv, jeg har drukket, så jeg må have drukket virkelig mange genstande, når man tænker på, hvor heftigt det gik for sig, da jeg var teenager, og de første år i tyverne. Der fik jeg da nok mere end de anbefalede genstande, og det stod på i nogle år.
Alligevel tror jeg ikke der er brug for behandling, for efterhånden er alkoholforbruget faldet, og jeg drikker kun i en begrænset mængde. Der er selvfølgelig stadig fester, hvor den får lidt for meget og hvor søndag er virkelig hård, og mandag stadig kan være med tømmermænd, men når det er sket, så går der også en del uger før jeg igen rører alkohol. Tidligere kunne jeg drikke flere dage i træk, nu kan jeg ikke engang holde tanke ud, om to weekender i træk, hvor jeg skal have alkohol.
Så derfor er der bestemt ikke noget at frygte. Jeg er vist ikke alkoholiker. Og jeg hader tømmermænd så meget, at jeg heller aldrig bliver det.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Der er lukket for kommentarer.